Gedichten

Bestuur

Het in een bestuur zitting hebben, betekent Een verrijking van je kennis op welk gebied dan ook. Je leert bij jezelf dingen te ontdekken die je anders misschien nooit had durven doen. Je leert voor jezelf op te komen. en dát te doen waar jij goed in bent. Vergaderingen zijn beslist niet saai en beslissingen worden samen genomen. Kortom een kans die hier voor je open ligt om op een prettige manier je zelf te kunnen ontplooien. Zo’n kans laat je toch niet voorbij gaan!

Kerstmis

Met Kerst sturen we de beste wensen, En alle goeds aan alle mensen. En waarom zingen we het lied, van vrede en wel behagen. In een wereld van zoveel verdriet, armoe, en hongerige magen. En zo zijn er 101 mooie gedichten. Wijze woorden, ze spreken ons aan. Daarna gaan we gewoon verder met leven zoals we leven. Wat zou het fijn zijn, als we het hele jaar , een klein beetje, van deze twee weken zouden kunnen waar maken. Wat een rust zou dat geven. Dagen vol warmte en licht.  Aandacht voor elkaar , heel dicht bij elkaar. Laten we het samen proberen, Een klein begin dat heeft vast wel zin. Met deze paar woorden wil het bestuur jullie Een fijne sfeervolle kersttijd toe wensen, En een nieuwjaar vol gezondheid en geluk !

Schoonheid zit van binnen

Toen de eerste rimpels kwamen,was ik nogal in paniek. Ik heb mijn face toen laten liften en een prijzige kliniek. Nou, mijn man vond het fantastisch, mijn gezicht was weer elastisch. Niks geen rimpels, niks geen vouwen!!! Net zo glad , als voor ons trouwen. Tot mijn vriendin zei “het is gek…. maar jouw kop past niet meer op je nek”. Ach, het was een kleine ingreep, want ze trekken het dus strak en geven hier een sneetje, anders krijg je daar een zak. Nou mijn man was heel tevreden, over wat ze met me deden. Maar de plastische chirurg zat nog met mijn borsten in zijn maag, want die zaten volgens hem veel te laag. Toen ze waren opgehesen, leken ze een beetje klein, maar met siliconenvulling mochten ze er best weer zijn. Nou, ik zag mijn man ontvlammen, want ik had weer zulke prammen. Toen op een avond na het vrijen, keek hij peinzend naar mijn dijen. Ook al had hij geen duidelijke kritiek, ik ging toch weer naar de kliniek. Ik had trouwens ook een buikje, dus na enig overleg, liet ik dat meteen ontvetten, …ze zuigen het in no-time weg. Om tegelijkertijd mijn billen, minstens zooo’n stuk op te tillen. Ik was op ieder feestje weer in tel, want zat onderhand weer heel strak in mijn vel. Mijn man voelde zich naast mij niet meer zo op zijn gemak, want op straat riepen de jongens”ga je lekker ouwe zak” Nu toen kocht hij een toupetje, en een veel te strak korsetje Hij ging wandelen en trimmen en in het fitnesscentrum gymmen. Maandenlang deed hij een rigoureus dieet, tot hij zomaar in de sauna overleed!!! Daar stond ik op het kerkhof mooi te wezen aan zijn graf, maar nu hij me niet meer kan zien ,is de aardigheid eraf. Ik laat nu de kwabben zwellen, en ik zal u wat vertellen….. Dames, laat u niet verlakken, laat de boel toch rustig zakken. Want met gladgestreken nekken, valt het leven niet te rekken!!!! Koester buik en onderkinnen.  Want uw schoonheid zit van binnen !!!